Esperanza del SolOver ons

We zijn 2 bevriende gezinnen uit Nederland die altijd samen op vakantie zijn gegaan naar het zonnige Spanje. Het land heeft echt ons hart veroverd. Het heerlijke klimaat met het grote aantal zonuren, de vriendelijke mensen en de rijke cultuur.

Na jaren van dromen hebben we eindelijk de stap genomen en gaan we onze droom waar maken in het zonnige zuiden. We gaan ons vestigen in San Fulgencio aan de mooie Costa Blanca Zuid om een keyholding/vakantiewoning verhuur te starten.
We zijn op dit idee gekomen door onze eigen ervaring met de verhuur van ons appartement.
Hiermee zijn we er achter gekomen dat een betrouwbare keyholding heel belangrijk is, je geeft tenslotte de zorg van je woning uit handen.

Wie zijn wij

Bjorn & Wendy vormen een gezin met 2 kinderen. Bjorn heeft een technische achtergrond en is werkzaam geweest in de automotive, Wendy heeft jaren lang ervaring in de dienstverlening en staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Patrick & Wendy zijn een gezin met 2 kinderen. Patrick is werkzaam geweest in de automotive en heeft het ondernemingschap in zijn bloed, hij heeft veel ervaring met het runnen van een bedrijf. Wendy maakt het plaatje compleet met haar uitgebreide kennis van de financiële wereld, zij kan u dan ook op alle fronten voorzien van advies.

Samen vormen we het team van “ Esperanza Del Sol ” We zijn er om de zorg van A tot Z uit handen te nemen van eigenaren van vakantiewoningen en bedrijven die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare keyholder of iemand die de verhuur voor u uit handen neemt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u graag verder.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Calle Miguel Hernándes
San Fulgencio, Spanje

Contact

+31 630391708
info@esperanzadelsol.com

nl_NLNederlands