Esperanza del SolAppartement te koop in calle Nuñez de Balboa

Appartement te koop in calle Nuñez de Balboa

Welkom in uw droomhuis! Dit prachtige appartement in San Isidro, Alicante, is de kans waar je op hebt gewacht.
Met 74 m² bebouwd en 68 m² bruikbaar biedt dit appartement op de tweede verdieping u alle ruimte die u nodig heeft om comfortabel te wonen.

U vindt er een gezellige aparte woonkamer met terras, waar u kunt genieten van unieke momenten met uw dierbaren. Daarnaast heeft het twee slaapkamers, waarvan één met een inbouwkast, waardoor u uw spullen efficiënt kunt ordenen.

De aparte ingerichte en uitgeruste keuken is perfect voor het bereiden van uw favoriete maaltijden en heeft een kleine galerij die u extra ruimte biedt om uw keukengerei op te bergen.
De badkamer is voorzien van een ligbad en toilet.

Maar dat is nog niet alles, dit appartement heeft een solarium van 50 meter op het dak van het gebouw, waar u kunt genieten van de zon en een panoramisch uitzicht over de stad. Daarnaast kunt u op warme dagen afkoelen in het gemeenschappelijke zwembad.

De locatie is onovertroffen, dicht bij het treinstation, winkels, scholen en diensten. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Bovendien heeft het toegang aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit, verwarming, warme/koude pomp, airconditioning en een lift.

Mis de kans niet om in dit prachtige appartement in San Isidro, Alicante te wonen. Plan nu je bezoek!

Klik voor meer informatie op onderstaand logo van de makelaar.

nl_NLNederlands